Ronde Tafel 'Naar een circulaire stad: hoe maak je er een succes van?' | circubuild.be

Ronde Tafel 'Naar een circulaire stad: hoe maak je er een succes van?'

Möbius en VITO organiseren op 8 juni met medewerking van VVSG en Vlaanderen Circulair, de Ronde Tafel 'Naar een circulaire stad: hoe maak je er een succes van?' Het netwerkevent is gratis en gaat door in Mechelen.

Een duurzame stad met een sterk klimaatbeleid kan niet zonder een uitgesproken circulaire. Tijdens de Ronde Tafel 'Naar een circulaire stad: hoe maak je er een succes van?' leer je daar alles over. Ben je een politiek verantwoordelijke of een beleidsmedewerker die actief de transitie naar een circulaire economie in jouw stad mee helpt realiseren en voel je dat je hierbij omkadering of inspiratie kan gebruiken? Of kan je net ervaringen rond hefbomen en barrières delen? Dan is deze Ronde Tafel iets voor jou. Hier lees je het volledige programma.

Belangstelling om er bij te zijn? Noteer dan de voormiddag van 8 juni in je agenda en schrijf je snel in via deze link. De organisatoren houden het aantal deelnemers namelijk beperkt om een maximale interactie mogelijk te maken.

Belangrijk: Möbius en Vito volgens de maatregelen rond het Covid-19-virus op de voet. Indien een fysieke bijeenkomst op 8 juni niet aangewezen blijkt, zal de Ronde Tafel op digitale wijze doorgaan op hetzelfde moment. In dat geval kan het programma lichtjes wijzigen, al verzekeren de organisatoren maximale interactie dankzij handige online tools.

Agenda overzicht

Gegevens