HelloWater

logo HelloWater

HelloWater

Kastanjeboomstraat 13

8850 Zwevegem

België

HelloWater is gespecialiseerd in het bedenken en bouwen van natuurgebaseerde waterzuiveringssystemen of plantenfilters. De systemen zijn vlot te dimensioneren in functie van de behoeften van woningen, vakantiehuizen, kleine woonkernen, grote landelijk gelegen kmo's, agro-industrie, horecagelegenheden, maar ook tijdelijke events als bijvoorbeeld festivals. HelloWater gelooft dat de decentrale plantenfilters een fijnmazig groen-blauw netwerk kunnen vormen.

De drijfveer is werken aan een betere waterkwaliteit in beken en waterlopen en basissanitatie in het buitengebied. Zo wordt een wereldprobleem – watervervuiling en -verspilling – getackled met een lokale aanpak. HelloWater gelooft dat de oplossingen voor dat probleem voor de hand liggen, maar gewoon “a little change of mind” vergen.

[Lees meer] [Lees minder]

Gerelateerde producten

Natuurgebaseerde waterzuiveringssystemen: dat is wat HelloWater bedenkt en bouwt. Op die manier wil het bedrijf mee streven naar een betere waterkwaliteit in beken en waterlopen en basissanitatie in elk buitengebied. 

De extensieve plantenfilters of helofytenfilters van HelloWater zuiveren huishoudelijk afvalwater lokaal om het te hergebruiken op dezelfde plek of veilig terug te brengen in de natuur. Ze zijn vlot te dimensioneren in functie van de plaats waar ze worden toegepast: woningen, kleine woonkernen, landelijk gelegen kmo's, agro-industrie, horecagelegenheden, tijdelijke events als festivals ...

GAimage