Jansen by ods | circubuild.be

Jansen by ods

Kloeckner Metals Belgium (in de bouwwereld beter bekend als Jansen by ods) is distributeur van staal, RVS, aluminium, non-ferrometaal en technische producten voor de bouw en industrie. De vestiging in Antwerpen bundelt alle kennis op het vlak van stalen systemen voor dak- en geveltechniek en stalen profielen voor ramen en deuren.

Door het lichtste staalconstructiesysteem ter wereld, Skellet, te combineren met 's werelds meest duurzame vliesgevelsysteem ter wereld, Jansen Viss, zorgt Kloeckner Metals Belgium niet enkel voor een aanzienlijke CO2-reductie bij productie, maar ook voor een systeem dat demonteerbaar en dus herbruikbaar is, want alle verbindingen zijn omkeerbaar.

Het bedrijf is er daarnaast van overtuigd dat circulair bouwen draait om samenwerking. Daarom richtte het samen met ketenpartners uit alle facetten van de bouw het LSF-netwerk op of Light Steel Framing Façade Community, waarmee het ontwerpers, ontwikkelaars, beheerders en gebruikers van gebouwen een integrale dienst aanbiedt: een duurzame gevel. Een dienst, volgens het product as a service-principe dus. Op die manier komt het staal uiteindelijk terug bij de fabrikant, die er weer mee aan de slag kan.

Partner overzicht

Straatsburgdok-Noordkaai 33
2030 Antwerpen
België

03/286.87.60
info@ods.be
jansenbyods.com
Aanverwante bedrijven
Contact Circulariteit
 • Ron Jacobs
   ron.jacobs@kloeckner.com
   03/286.87.60
 • Catharina Talboom
   catharina.talboom@kloeckner.com
   03/286.87.60