JuuNoo | circubuild.be

JuuNoo

JuuNoo is een bouwsysteem voor vaste interieurwanden dat je in een handomdraai plaatst en verplaatst. De verstelbare kaders passen zich aan naargelang de ruimte en zijn gebouwd om levenslang mee te gaan.

Bedrijven kunnen dankzij JuuNoo kantoren zo slim indelen. De JuuNoo-systeemwanden zijn de ideale oplossing voor kennismedewerkers die niet gebaat zijn bij een werkomgeving volgens open vloerplan: na het plaatsen van de wanden stijgt hun werkcomfort aanzienlijk en ook hun productiviteit ligt tot 30% hoger.

JuuNoo voorziet in een vlotte installatie van het systeem dat gebruikmaakt van slechts twee types stalen kaders die afgewerkt worden met afwasbare 'decorplaten'. De kaders zijn uitschuifbaar en zo verstelbaar in hoogte en alles klikt vlot in elkaar, stofloos en zonder daarbij afval te genereren. Zo plaatst men een wand tot vijf keer sneller dan een conventionele wand. De wanden voldoen bovendien aan alle eisen inzake akoestiek en stevigheid.

De afwerkingsmogelijkheden zijn legio. Talloze designwanden, de klassiek geschilderde look of een wand met eigen print: alles kan.

Het volledige systeem is 100% circulair. Wanneer men een kantoor een nieuwe lay-out wil geven, hergebruikt men het systeem simpelweg in een andere configuratie. Het systeem kan ook worden gebruikt in een ander gebouw, door de verstelbare hoogte van de kaders. Enkel de wanden zullen dan vernieuwd moeten worden.

Mocht de gebruiker het systeem niet wensen te hergebruiken, koopt JuuNoo het systeem simpelweg terug om het bij een andere gebruiker opnieuw in te zetten. Dat bespaart de gebruiker veel geld en de maatschappij een pak CO2.

Partner overzicht

Blokkestraat 51
8550 Zwevegem
België

+32 56 44 18 90
info@JuuNoo.com
juunoo.com
Contact Circulariteit
  • Chris Van de Voorde
      Chris@JuuNoo.com
      0473/46.26.50