Wienerberger | circubuild.be

Wienerberger

Wienerberger is een van de grootste baksteenproducenten ter wereld, met ook een sterke positie in de productie van andere keramische bouwproducten, zoals kleidakpannen, kleiklinkers en binnenmuurstenen.

Wereldwijd staan de natuurlijke bouwmaterialen en oplossingen van Wienerberger voor esthetiek, comfort, veiligheid en vooral ook duurzaamheid. De binnenmuurstenen, kleidakpannen, gevelstenen en kleiklinkers worden op de markt gebracht onder de gekende merknamen Porotherm, Koramic, Terca en Desimpel.

De natuurlijke kleiproducten van Wienerberger vormen de ideale bouwmaterialen voor mooie, duurzame en comfortabele woningen, bedrijfsgebouwen, kantoren, scholen, ziekenhuizen... Ze worden aangeboden in een rijke variatie, zodat elke architectuur tot haar recht komt en een harmonieus geheel vormt. In welke stijl dan ook; klassiek, rustiek, eigentijds ...

In een bouwmarkt die voortdurend in beweging is met alsmaar strengere energie- en isolatievereisten en duurzaamheidsnormen voor woningen en gebouwen, streeft Wienerberger voortdurend naar vernieuwing met intelligente bouwconcepten en totaaloplossingen. Het bedrijf hecht daarbij groot belang aan het  duurzaamheidsaspect, zowel op het gebied van produceren, bouwen als wonen. Ook besteedt Wienerberger heel wat aandacht aan de herbruikbaarheid van zijn eindproducten.

Partner overzicht

Kapel ter Brede 121
8500 Kortrijk
België

056/24.96.35
info@wienerberger.be
wienerberger.be